Magazin > Film & Glasba & TV
46 ogledov

Poles: "Vidu bi bilo dolgčas“

Vid Valič, Peter Poles POP-TV-2
"Pričakujemo ogromno zanimivih življenjskih zgodb, močnih čustev in burnih reakcij, ki jih bo treba znati ujeti in predvsem poskrbeti, da ljudem ne izdamo preveč, zato da presenečenja res uspejo!“nam je o svoji novi oddaji na Pop TV povedal Peter Poles.

Peter Poles bo od marca dalje vsak ponedeljek na POP TV v šovu Dan najlepših sanj izpolnjeval želje Slovencev. "Veselim se veselih ljudi in dejstva, da jim ne bomo le polepšali dneva, ampak, upam da, tudi dolgoročno obrnili njihova življenja na bolje,“ je za Žurnal24 povedal Poles, ki smo ga bili sicer v zadnjih letih vajeni gledati le v tandemu z Vidom Valičem, tokrat pa bo moral oddajo odvoditi sam.

"Ja, z Vidom sva bila pred kamero res nerazdružljiv duo, a obenem sva oba ustvarjala tudi druge, solo projekte. Dan najlepši sanj je eden od njih, saj je tudi sam koncept oddaje nastavljen za enega voditelja. Oddaja ne vključuje toliko komičnih vložkov, kot ste jih vajeni od najinega skupnega dela, tako da bi bilo Vidu čisto preveč dolgčas. Seveda pa tale solo izlet nikakor ne pomeni, da ne bova, v dokaj bližnji prihodnosti, spet žarela skupaj,“ je izjavil Poles in dodal, da se zaveda, da mu bo pred kamero težje kot v Valičevi družbi. "Solo vodenje je ponavadi malce težje kot v dvoje, a glede na to, da smo se z željami že ukvarjali v Vid in Pero šovu to ne bo čisti skok v neznano. Pričakujemo ogromno zanimivih življenjskih zgodb, močnih čustev in burnih reakcij, ki jih bo treba znati ujeti in predvsem poskrbeti, da ljudem ne izdamo preveč, zato da presenečenja res uspejo!“ pravi simpatični voditelj, ki bo pogrešal predvsem "Vidovo 'jeziklomljajoče' ogrevanje pred oddajo, skupno prebijanje čez scenarij, predvsem pa dopoldanske kreativne brainstorminge.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.