Magazin > Film & Glasba & TV
198 ogledov

Znano, kdo bo nadomestil Polesa

peter poles, vid valič Saša Despot
Znano je, kdo bo na odru oddaje Slovenija ima talent delal družbo Vidu Valiču.

O tem, da Petra Polesa letos ne bomo videli v vlogi voditelja oddaje Slovenija ima talent, smo že pisali. Ob objavi novice, da se Poles poslavlja, pa še ni bilo znano, kdo bo po novem delal družbo Vidu Valiču

Skrivnost je naposled le razkrita. Na odru bomo ob sobotah lahko gledali bratski voditeljski par, saj se bo Vidu pridružil brat Domen. "Zdaj morava biti samo še zanimiva," je ob razkritju novice v oddaji 24ur dejal Domen. 

"Z Vidom sva najboljša prijatelja. Vzgajana sva bila v maniri, da je bratska ljubezen najpomembnejša. On je moj brat do konca mojega življenja z vsemi svojimi kodri ali pa brez njih. Hecanje in zbadanje ves čas prepletava. Vid je specialist v spravljanju ljudi ob živce, ve pa tudi, kdaj je vrag odnesel šalo in je nujna pomoč. Sicer je bolj izkušen TV voditelj, ampak jaz se hitro učim in ne želim prav nič zaostajati. Veseliva se sodelovanja, vodenja oddaje in nimava kakšnega posebnega strahu. Samo prijetno brbotanje v pleksusu, preden se začne odštevanje: 3 … 2 … 1 … AKCIJA!!" je dejal Domen.

"Ko so mi na Popu omenili, da razmišljajo, da bi bil moj brat moj sovoditelj, mi je srce kar zaigralo. S Perom je bilo super sodelovati, ampak je bilo najino skupno delo na vrhuncu in ko si na vrhuncu, je treba končati. Z Domnom pa že nekaj časa iščeva nek izgovor oz. projekt, ki bi ga lahko skupaj ustvarila, ampak do sedaj še ni bilo časa ali priložnosti. Komaj čakam, da se začne kreativni proces, da bova lahko najino zafrkavanje še iz otroštva, najstništva in seveda zdajšnjega životarjenja prenesla na televizijo. Letošnja jesen in zima bosta razburkani. Pripravite se na Valič tornado oz. Valičnado!" se sodelovanja z bratom veseli Vid Valič.

 

 
Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 11:25 29.avgust 2016.

    Ko sem prebral to novico, sem dobil občutek, da je 1. april. Saj to vendar ne more biti res.Domen bo zamenjal Polesa? Never, in še takrat ne. To bo katastrofa, ker je tip res antipatičen do podna.