Magazin > Film & Glasba & TV
2793 ogledov

Brata Valič razkrivata svoje zgodbice z ženskami

Vse punce mojga brata
1/5
Urša Premik
Brata Valič skupaj na malih zaslonih.

Brata Domna in Vida Valiča bomo lahko kmalu gledali v seriji Vse punce mojga brata. Prvi v vlogi odgovornega, resnega in svoji partnerki zvestega osnovnošolskega učitelja ter drugi v vlogi ezoteričnega učitelja zumbe, ki s flirtanjem in številom simpatij bogati svoj ego. Na vprašanje, iz katerih izkušenj sta črpala snov za serijo, brata odgovarjata: "Za zgodbo sva sicer uporabila vse svoje izkušnje, ki jih imava z nežnejšim spolom, ne pa tudi vseh anekdot, saj veste, pravi gentleman jih nikoli ne pove. Pravi komik tudi ne, saj spremeni imena in napiše zgodbo tako, da se ljudje lahko poistovetijo, a ne prepoznajo. Snemanje je bilo zares zabavno in komaj čakava, da vidiva, ali se je to tudi preneslo na kamero."

Kdo bosta dami, za katerima se bodo iskrile iskrice? Pestro igralsko zasedbo, ki bo bogatila življenje bratov, v glavnih vlogah dopolnjujeta Ajda Smrekar v vlogi Domnove punce Anje ter Beti Strgar, ki bo vstopila v čevlje Kiki, Anjine prijateljice in bivše Vidove znanke. Je prav Kiki tista, ki se je zares dotaknila Vidovega srca? V seriji, ki bo na Voyu na voljo od 28. januarja, bomo poleg štiriperesne deteljice videli tudi Vanjo Plut, Ano Špik, Primoža Petkovška, Nebojšo Pop Tasića, Alenko Kraigher, Tijano Zinajić in Sašo Weilgonija

 

Komentarjev 2
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:51 28.december 2023.

    Koga to briga

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:09 19.januar 2021.

    Brata Valič pa imata o puncah zagotovo veliko za povedati. Morda bi lahko o njiju tudi punce kakšno sočno v javnost spravile. ;)