Brez sramu: Kradel darila na sinovem grobu, tako ga je ujel

Foto: Profimedia
Poljak kradljivcu nastavil past.
Oglej si celoten članek

Užaloščeni oče iz poljskega Gniezna je svojemu sinu na grob več mesecev redno nosil mala darila, ki so le nekaj dni zatem vsakič izginila. 25-letnik ni verjel, da je medvedke, avtomobilčke in male figurice odpihnil veter, ampak je bil trdno prepričan, da jih je nekdo ukradel.

O kraji in o tem, da bo nepridipravu nastavil past, je konec decembra obvestil policijo, nato pa je svoj načrt izpeljal. Kupil je avto na daljinsko upravljanje in vanj skril mobilnik z dvema aktivnima SIM karticama. Igrača je tudi tokrat izginila. Kradljivca, ki očitno res ne pozna sramu, pa je policija s pomočjo signala, ki ga je oddajal mobilnik, našla. Aretirali so 60-letno žensko, ki je priznala, da je z groba odnesla igrače v vrednosti 1000 evrov. Grozi ji do osem let zapora.

Denar Pekla jo je vest. Šla je na policijo, a ji niso verjeli.

nenavadno Ukradli hišico, sosedje nič videli

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:46 5. Januar 2019.

    Posekat roke prasici kradljivi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.