"Briga me, če ženske trpijo v mojih čevljih"

Foto: Reuters Christian Louboutin Foto: EPA Christian Louboutin Foto: EPA Christian Louboutin Foto: Reuters Christian Louboutin Foto: Reuters Christian Louboutin Foto: EPA Christian Louboutin Foto: EPA Christian Louboutin Foto: EPA Christian Louboutin Foto: EPA Christian Louboutin
Slavni oblikovalec čevljev z rdečim podplatom Christian Louboutin prav nič ne sočustvuje z ženskami, ki trpijo v nošenju njegovih petk. "Visoke petke so užitek z bolečino!" pravi.
Oglej si celoten članek

"Če ne moreš hoditi v njih, jih ne nosi," je filozofija Christiana Louboutina, čigar čevlji so priljubljeni po vsem svetu in jih opevajo skoraj vse zvezdnice. Slavne oboževalke louboutink pa imajo nekaj skupnega z navadnimi smtrnicami, ki si jih lahko privoščijo. Prav vse trpijo ob nošenju petk z rdečim podplatom, na kar pa se Christian ne ozira in dodaja: "Briga me, če ženske trpijo v mojih čevljih."

Francoski oblikovalec ženske že dvajset let razveseljuje s svojimi kreacijami, ki pa po njegovih besedah prinašajo mazohistično izkušnjo. "Če lahko spremljevalna skupina Tine Turner in Princea v njih nastopa tri ure, potem ne morete trditi, da so nemogoči za hojo. Visoke petke so užitek z bolečino," je povedal za revijo Grazia. In koga bi Christian še rad videl trpeti v njegovih čevljih? "Če bi lahko izbiral, bi oblikoval čevlje za kraljico Elizabeto II. Ona in papež bi bila sanjski stranki."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:25 22. April 2012.

    hahaha, novinarji blesavi in vaše dezinformacije...si je sezula čevlje ker ni mogla več v njih hodit..kaj ima pa na 2. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.