Magazin > Lepota & telo
28 ogledov

"Briga me, če ženske trpijo v mojih čevljih"

Christian Louboutin
1/9
FameFlynet
Slavni oblikovalec čevljev z rdečim podplatom Christian Louboutin prav nič ne sočustvuje z ženskami, ki trpijo v nošenju njegovih petk. "Visoke petke so užitek z bolečino!" pravi.

"Če ne moreš hoditi v njih, jih ne nosi," je filozofija Christiana Louboutina, čigar čevlji so priljubljeni po vsem svetu in jih opevajo skoraj vse zvezdnice. Slavne oboževalke louboutink pa imajo nekaj skupnega z navadnimi smtrnicami, ki si jih lahko privoščijo. Prav vse trpijo ob nošenju petk z rdečim podplatom, na kar pa se Christian ne ozira in dodaja: "Briga me, če ženske trpijo v mojih čevljih."

Francoski oblikovalec ženske že dvajset let razveseljuje s svojimi kreacijami, ki pa po njegovih besedah prinašajo mazohistično izkušnjo. "Če lahko spremljevalna skupina Tine Turner in Princea v njih nastopa tri ure, potem ne morete trditi, da so nemogoči za hojo. Visoke petke so užitek z bolečino," je povedal za revijo Grazia. In koga bi Christian še rad videl trpeti v njegovih čevljih? "Če bi lahko izbiral, bi oblikoval čevlje za kraljico Elizabeto II. Ona in papež bi bila sanjski stranki."

Komentarjev 1
  • svašta 09:25 22.april 2012.

    hahaha, novinarji blesavi in vaše dezinformacije...si je sezula čevlje ker ni mogla več v njih hodit..kaj ima pa na 2. sliki obutno in kaj v rokah???? dajte no, potrudite se malo in preden pišete blesarije, vsaj slikco poglejte