Magazin > Lepota & telo
17 ogledov

Na dom dobila novo kolekcijo louboutink

Blake Lively Famepictures
Blake Lively, zvezdnica serije Opravljivka, je res srečnica. Njen dobri prijatelj Christian Louboutin jo je namreč razveselil s čisto novo kolekcijo čevljev, ki je ni videl še nihče.

Christian Louboutin, ustvarjalec legendarnih čevljev z rdečim podplatom, je svojo muzo Blake Lively tik pred začetkom newyorškega tedna mode osrečil s čisto svežo kolekcijo čevljev, ki je ni videl še nihče. Spomladansko kolekcijo louboutink, ki jo bo te dni predstavil na tednu mode, je poslal kar na njen dom. "O, moj bog! Christian me je tako lepo presenetil, novo kolekcijo mi je poslal kar domov! Čevlji so čudoviti, že ves dan se sprehajam v njih po stanovanju," je za revijo People povedala Blake. Štiriindvajsetletna zvezdnica Opravljivke pa je že našla svoja najljubša para iz kolekcije: "Zelo mi je všeč par, ki je prekrit s kristali in spominja na kletko, ter salonarji, ki imajo čudovite detajle iz perja."

Blake je pred časom priznala, da je nekoč kupila kar 40 parov louboutink naenkrat. In čeprav nima stilistke, ji prav gospod Louboutin svetuje, katere pare naj nosi in po katerih zvezdnicah naj se zgleduje. "Moje modne vzornice so Katharine Hepburn, Audrey Hepburn in Grace Kelly. Obožujem njihovo prefinjenost."

Upa na transvestitske otroke

Zvezdnica pa prav zaradi ogromnega števila čevljev in ljubezni do njih upa, da bo nekoč imela veliko hčera, ki jih bodo znale ceniti tako kot ona. "No, če pa že ne bodo deklice, upam, da bodo transvestiti. Doma imam kar precej čevljev in torbic, ki potrebujejo veliko pozornosti in jih je treba častiti," se je pošalila mlada igralka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.