Magazin > Lepota & telo
53 ogledov

"Vsaka ženska mora imeti seksi hlačke"

Sofia Vergara Juan Rico/Fame Pictures
Kolumbijska igralka Sofia Vergara je začela z oblikovanjem lastne linije spodnjega perila. Za ta korak se je odločila, ker je ugotovila, da ženska težko najde seksi perilo po sprejemljivi ceni.

Zvezdnica serije Sodobna družina je združila moči z ameriško verigo trgovin Kmart in na prodajne police poslala linijo spodnjega perila Sofia by Sofia Vergara. Kolekcija bo vključevala tri modele modrčkov in hlačk, v barvah rdeče, vijolične, rožnate, črne in v živalskih vzorcih. 

Sofia, ki je bila pretekli teden razglašena za najbolj seksi žensko leta 2011, pravi, da je seksi perilo temelj ženske garderobe. "Mislim, da bi lepo perilo moralo biti dostopno vsem ženskam in ne samo tistim z globljo denarnico," je povedala 39-letna zvezdnica in dodala, da obožuje prav vsak kos iz svoje kolekcije. "A če bi morala izbrati najljubšega, bi bil to modrček z živalskim vzorcem, saj obožujem takšen potisk."

Lepe hlačke so nujne

Igralka je še povedala, da mora vsaka ženska svojo vsakodnevno opravo graditi na lepem perilu. "Vse se začne in konča pri perilu. Mislim, da bi morala vsaka najprej poskrbeti, da ima lep modrček in lepe hlačke, šele nato pride na vrsto vse ostalo," je za konec dejala Sofia. 

Če se boste v kratkem potepali po Ameriki in si boste zaželeli Sofijinega perila, boste zanj odšteli od 10 do 15 dolarjev za kos.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.