Magazin > Lepota & telo
45 ogledov

Razkrite skrivnosti najbolj seksi ženske

Sofia Vergara
1/8
KM/FameFlynet Pictures
Sofia Vergara, ki jo je spletna stran AskMen.com letos okronala za najbolj seksi žensko na svetu, je navadnim smrtnicam zaupala, kako ji je uspelo osvojiti ta laskavi naziv.

Mnogi se sprašujejo, zakaj za vraga je vroča Sofia šele zdaj osvojila naziv najbolj seksi ženske na svetu, saj nas s svojimi oblinami prevzema že kar nekaj časa. A končno je napočil ta čas in 39-letna igralka, ki jo lahko občudujete v humoristični seriji Sodobna družina, je z nami nesebično delila skrivnosti, s katerimi je osvojila moški svet.

Seksi dolgi lasje

Medtem ko ostale zvezdnice vedno preizkušajo nove pričeske, je Sofia zvesta dolgim in bujnim lasem, ki jih redno neguje. Po rdeči preprogi se vedno sprehodi s sijočimi valovitimi lasmi ali nagajivim čopom, ki pritegne vse moške poglede.

Zapeljive trepalnice

Sofii je mati narava podarila bujne obrvi, zvezdnica pa redno skrbi za to, da so vselej brezhibno urejene. Njen pogled pa še polepšajo goste trepalnice, zato ni nič čudnega, da je Sofia predstavnica znamke CoverGirl. Njena vizažistka pa je razkrila, da Sofiin pogled poleg maskare še dodatno polepša nekaj umetnih trepalnic.

Bleščeč nakit

"Po rdeči preprogi se nikoli ne sprehodim brez bling blinga," je povedala na nedavni podelitvi nagrad SAG, kjer je izstopala z uhani in zapestnico Lorraine Schwartz.

Obleke, ki poudarjajo obline

Čeprav ima postavo, za katero bi ubijala marsikatera 20-letnica, Sofia skrbno izbira obleke, v katerih blesti na rdeči preprogi. "Obožujem tesne obleke. Zdaj, ko bom kmalu stara 40 let, se izogibam tesnim in kratkim, raje nosim tesne in dolge."

Hudo poziranje

Sofia res zna narediti pozo. Z eno roko na bokih, rameni nazaj in rahlo dvignjeno brado poskrbi za to, da vsi obstanejo in samo zrejo v kolumbijsko lepotico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.