Brit pretepla fanta

Foto: Žurnal24 Je pevka slaba mati? (Foto: Flynet/JLP)
Britney Spears naj bi prejšnji teden pretepla svojega fanta in agenta Jasona Trawicka.
Oglej si celoten članek

Po poročanju X17 je do neljubega dogodka prišlo prejšnji torek, medtem ko sta sedela v avtomobilu. Po navedbah prič je težavna pevka svojega fanta petkrat ali šestkrat udarila po obrazu.

"Bila je zelo razburjena. Zdelo se je, da na Jasona, ko ga je udarjala, izliva vse frustracije, ki so se nabirale več let. To ni bil bes zaradi enega prepira, videlo se je, da fanta močno sovraži. Zakaj bi to delal nekomu, če ga ljubiš?" so povedale priče.

Da imata Britney in Jason v svoji zvezi več težav, se šušlja že dlje časa. Pred slabim mesecem se je govorilo, da sta se razšla zaradi številnih nesporazumov in nepremostljivih razlik. Goorice je takrat pevka poskušala čim prej utišati. Ujeli so ju med kupovanjem, Jason pa je bil do nje pravi kavalir – odpiral ji je vrata avtomobila in trgovine ter ji prinesel vse, kar si je želela.

Nekaj dni kasneje pa znova nista bila videti srečna. Paparaci so ujeli pevko, ko je odhajala iz njegove hiše z razmazano šminko in modrico na levi roki. Ali je bila to posledica fizičnega obračuna, ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.