Magazin > VIP
28 ogledov

Brit pretepla fanta

Je pevka slaba mati? (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Britney Spears naj bi prejšnji teden pretepla svojega fanta in agenta Jasona Trawicka.

Po poročanju X17 je do neljubega dogodka prišlo prejšnji torek, medtem ko sta sedela v avtomobilu. Po navedbah prič je težavna pevka svojega fanta petkrat ali šestkrat udarila po obrazu.

"Bila je zelo razburjena. Zdelo se je, da na Jasona, ko ga je udarjala, izliva vse frustracije, ki so se nabirale več let. To ni bil bes zaradi enega prepira, videlo se je, da fanta močno sovraži. Zakaj bi to delal nekomu, če ga ljubiš?" so povedale priče.

Da imata Britney in Jason v svoji zvezi več težav, se šušlja že dlje časa. Pred slabim mesecem se je govorilo, da sta se razšla zaradi številnih nesporazumov in nepremostljivih razlik. Goorice je takrat pevka poskušala čim prej utišati. Ujeli so ju med kupovanjem, Jason pa je bil do nje pravi kavalir – odpiral ji je vrata avtomobila in trgovine ter ji prinesel vse, kar si je želela.

Nekaj dni kasneje pa znova nista bila videti srečna. Paparaci so ujeli pevko, ko je odhajala iz njegove hiše z razmazano šminko in modrico na levi roki. Ali je bila to posledica fizičnega obračuna, ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.