Brit zalezuje svojo psihologinjo

Foto: Žurnal24 Brit se je zdaj lotila še svoje psihologinje. (Foto: Flynet/JLP)
Pop princeska Britney Spears naj bi se zaljubila v svojo psihologinjo in jo zdaj neprestano zalezuje.
Oglej si celoten članek

Neimenovana psihologinja je še ena v vrsti strokovnjakov, ki je bila najeta, da bi po svojih najboljših močeh pomagala 28-letni pevki, da se postavi na lastne noge.

 

A Britney je njeno skrb in pomoč kmalu zamenjala za spogledovanje, zato si je vtepla v glavo, da je psihologinja zaljubljena vanjo. "Brit je dejansko mislila, da so čustva obojestranska in da si jo njena psihologinja želi," je razkril njen prijatelj.

 

Obsedena zalezovalka

Zdravnica je kmalu opazila spremembo v Britneyjinem vedenju, zato je prekinila poslovne stike z njo. Zvezdnica je nato postala le še bolj obsedena, svojo psihologinjo je začela dobesedno nadlegovati.

 

"Ker se nista več sestajali poslovno, jo je Brit začela rotiti, naj se vrne v njeno življenje. Stalno jo je klicala v pisarno, zato se psihologinja ni več oglašala na klice. Brit se je nato hotela pod lažnimi imeni dogovoriti za sestanek z njo, a neuspešno."

 

Pop princesko so tako že drugič v dveh mesecih obtožili nadlegovanja. Pred kratkim je v javnost pricurljala novička, da je spolno nadlegovala svojega varnostnika, ki je kmalu zatem dal odpoved.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.