Magazin > VIP
22 ogledov

Brit zalezuje svojo psihologinjo

Brit se je zdaj lotila še svoje psihologinje. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Pop princeska Britney Spears naj bi se zaljubila v svojo psihologinjo in jo zdaj neprestano zalezuje.

Neimenovana psihologinja je še ena v vrsti strokovnjakov, ki je bila najeta, da bi po svojih najboljših močeh pomagala 28-letni pevki, da se postavi na lastne noge.

 

A Britney je njeno skrb in pomoč kmalu zamenjala za spogledovanje, zato si je vtepla v glavo, da je psihologinja zaljubljena vanjo. "Brit je dejansko mislila, da so čustva obojestranska in da si jo njena psihologinja želi," je razkril njen prijatelj.

 

Obsedena zalezovalka

Zdravnica je kmalu opazila spremembo v Britneyjinem vedenju, zato je prekinila poslovne stike z njo. Zvezdnica je nato postala le še bolj obsedena, svojo psihologinjo je začela dobesedno nadlegovati.

 

"Ker se nista več sestajali poslovno, jo je Brit začela rotiti, naj se vrne v njeno življenje. Stalno jo je klicala v pisarno, zato se psihologinja ni več oglašala na klice. Brit se je nato hotela pod lažnimi imeni dogovoriti za sestanek z njo, a neuspešno."

 

Pop princesko so tako že drugič v dveh mesecih obtožili nadlegovanja. Pred kratkim je v javnost pricurljala novička, da je spolno nadlegovala svojega varnostnika, ki je kmalu zatem dal odpoved.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.