Britanci vzdihujejo za Nadiyo Bychkovo, objavili gole fotografije

Foto: Profimedia Nadiya Bychkova
Nad plavolasko popolnoma navdušeni.
Oglej si celoten članek

Britanci so očitno več kot navdušeni nad Nadiyo Bychkovo, ki je lansko leto sodelovala pri njihovi različici oddaje Zvezde plešejo. Ne samo, da o njej nenehno pišejo in se sprašujejo, če sta se z igralcem Davoodom Ghadamijem med šovom zapletla ali ne, zdaj so izbrskali tudi njene gole fotografije iz moške revije Playboy.

Nadiya se je slekla pred dvema letoma, fotografiral pa jo je Aleš Bravničar. "Plavolaska je pokazala, da je izjemno samozavestna, ko je s sledilci delila vso svoje 'premoženje' in pokazala sočne fotografije," so zapisali Britanci, pod komentarji pa ne manjka pozitivnih besed, kako zelo je Nadiya lepa, postavna in simpatična.

Foto dokaz? Foto dokaz? Novozelandski plesalec oko vrgel na Nadiyo Bychkovo?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:32 2. Januar 2018.

    En la puesta de sol. Una pálida hoja en el suelo mojado es como una luz que vive silente regalando …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.