Magazin > VIP
8471 ogledov

Foto dokaz? Novozelandski plesalec oko vrgel na Nadiyo Bychkovo?

Nadiya Bychkova
The Sun poroča, da sta se na zabavi ob koncu sezone plesnega šova Strictly Come Dancing plesalca Brendan Cole in Nadiya Bychkova zbližala.

"Videli so, da sta se profesionalna plesalca držala za roke in crkljala,“ pišejo. "Brendan rok ni mogel umakniti z nje. V enem trenutku jo je držal za pas, ko je sedela v njegovem naročju, v drugem pa sta se za roke držala pri baru. Med njima je očitna kemija,“ medij citira očividca. Plesalec je razmerje z Nadiyo sicer že zanikal.

Fotografijo z zabave lahko vidite TUKAJ.

Nadiya Bychkova | Avtor: Profimedia Profimedia

Brendan je sicer poročen in z ženo pričakuje drugega otroka. Nadiya pa je zaročena z nogometašem Matijo Škarabotom, s katerim in hčerko. Slednji je bil po besedah vira tudi na zabavi, zato je težko verjeti, da se je Brendan na neprimeren način smukal okoli svetlolase lepotice.

Plesalca sta sicer po sobotnem finalu skupaj zapustila BBC-jeve studie, a se pri tem nista držala za roke. Se pa, če sklepamo po zgornji fotografiji, dobro razumeta.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.