Fuj! Britanka s tem fetišem zasluži sto tisočakov letno

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V promet ne gredo le umazane spodnje hlačke, temveč tudi …
Oglej si celoten članek

Nepremičninska investitorka Roxy Sykes iz Londona je odkrila tržno nišo, ki ji na leto denarnico odebeli za več kot 114 tisoč evrov. Britanka namreč prodaja svoje umazane nogavice in nošene čevlje. 33-letnica je na idejo prišla po tem, ko je nekdo pohvalil njena stopala. Sprva si je ustvarila le Instagram profil, na katerem so bila v prvem planu njena stopala. Ko je po enem mesecu dobila več kot deset tisoč sledilcev, se je odločila, da bo iz tega naredila posel. 

Magazin Noč čarovnic: Kostum te punčke pretresel splet

Danes nošene nogavice prodaja za 23 evrov, nošene teniske pa za slabih 230 evrov. 33-letnica na leto na ta račun zasluži dobrih 114 tisoč evrov in priznava, da se s tem poslom ni nameravala ukvarjati, a ko je videla, kako dobičkonosen je, se mu enostavno ne more odpovedati. Nogavice proda po enem dnevu nošenja, medtem ko športne copate nosi polna dva meseca, preden jih da v prodajo. 

ha ha ha Tako izvirno se lahko znebite spletnega oboževalca

"Moje noge bodo vedno videti lepe, ne glede na starost. Vse to počnem izključno zaradi posla. Super je priti iz službe in zaslužiti še malo denarja s tem, ko samo objavim kakšno fotografijo ali video," je povedala. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:01 6. November 2018.

    Japonci imajo ulične avtomate, v katerih so naprodaj uporabljene spodnje hlačke študentk in drugih žensk..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.