Britanski zvezdnik posilil 14-letnico: Kakšna bo kazen?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Britanski mediji šokirali z godbo, v kateri so razkrili, da je britanski pevec osumljen posilstva 14-letnega dekleta.
Oglej si celoten članek

Legendarni britanski pevec se je zbal, ko se je njegovo ime kar na enkrat pojavilo v zgodbi o britanskem glasbeniku, ki je posilil 14-letno dekle. Britanski mediji imena pevca zaradi sodnega postopka ne smejo razkriti, a šlo naj bi za enega njihovih najbolj znanih glasbenikov, piše The Sun.

Na svetovnem spletu se je namreč za kratek čas pojavil video pevca, v katerem podrobno opisuje posilstvo. Video si je ogledalo nekaj tisoč ljudi preden so ga uspešno izbrisali. Zvezdnik ni bil aretiran, izprašan ali kakorkoli kaznovan, a se zelo boji, da bi bil njegov sloves, zaradi te zgodbe uničen.

Zdaj 50-letna žrtev je za The Sun povedala, da jo je zvezdnik napil s šampanjcem in si jo v njegovi hotelski sobi vzel: "Bila sem naivna 14-letna devica. Bila sem zelo mlada, še nikoli nisem bila s fantom. Še francosko se nikoli nisem poljubljala. Takrat nisem mogla razumeti njegovega obraza in grimas, ki jih je delal – verjetno, ko je doživel orgazem."

Povedala je, da je bil pevec med seksom zelo grob, saj je šele doma videla, da je njeno telo pokrito z modricami. Ni razumela, kaj se dogaja in ker je bil pevec prijazen z njo, ji obljubim, da jo bo poklical, je kasneje postala obsedena z njim: "To je uničilo vsa moja razmerja z moškimi."

Obtožbe je poslala metropolitanski policiji Scotland Yard, a to ni moglo ukrepati, ker je bilo kaznivo dejanje storjeno v tujini in je bilo izven njihovega dosega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:04 3. Maj 2017.

    Pa kaj spet udrihate po Omarju, sej ne bo pobedu na LGBT festivalu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.