Magazin > VIP
596 ogledov

Britanski zvezdnik posilil 14-letnico: Kakšna bo kazen?

koncert, občinstvo Profimedias
Britanski mediji šokirali z godbo, v kateri so razkrili, da je britanski pevec osumljen posilstva 14-letnega dekleta.

Legendarni britanski pevec se je zbal, ko se je njegovo ime kar na enkrat pojavilo v zgodbi o britanskem glasbeniku, ki je posilil 14-letno dekle. Britanski mediji imena pevca zaradi sodnega postopka ne smejo razkriti, a šlo naj bi za enega njihovih najbolj znanih glasbenikov, piše The Sun.

Na svetovnem spletu se je namreč za kratek čas pojavil video pevca, v katerem podrobno opisuje posilstvo. Video si je ogledalo nekaj tisoč ljudi preden so ga uspešno izbrisali. Zvezdnik ni bil aretiran, izprašan ali kakorkoli kaznovan, a se zelo boji, da bi bil njegov sloves, zaradi te zgodbe uničen.

Zdaj 50-letna žrtev je za The Sun povedala, da jo je zvezdnik napil s šampanjcem in si jo v njegovi hotelski sobi vzel: "Bila sem naivna 14-letna devica. Bila sem zelo mlada, še nikoli nisem bila s fantom. Še francosko se nikoli nisem poljubljala. Takrat nisem mogla razumeti njegovega obraza in grimas, ki jih je delal – verjetno, ko je doživel orgazem."

Povedala je, da je bil pevec med seksom zelo grob, saj je šele doma videla, da je njeno telo pokrito z modricami. Ni razumela, kaj se dogaja in ker je bil pevec prijazen z njo, ji obljubim, da jo bo poklical, je kasneje postala obsedena z njim: "To je uničilo vsa moja razmerja z moškimi."

Obtožbe je poslala metropolitanski policiji Scotland Yard, a to ni moglo ukrepati, ker je bilo kaznivo dejanje storjeno v tujini in je bilo izven njihovega dosega.

Komentarjev 1
  • allstarr111 18:04 03.maj 2017.

    Pa kaj spet udrihate po Omarju, sej ne bo pobedu na LGBT festivalu.