Britney Spears tretjič v zakon

Foto: Žurnal24 Britney z zaročencem Jasonom. (Foto: Flynet)
Pop princeska Britney Spears se je pred nekaj dnevi zaročila z Jasonom Trawickom, ki je bil še pred enim mesecem njen menedžer. To bo za 29-letno zvezdnico že tretji zakon.
Oglej si celoten članek

Jason Trawick, ki je deset let starejši od Britney, je svojo izbranko zasnubil v njuni vili v Los Angelesu, kjer je tla okrasil s svečami in rožami. Romantično vzdušje je podkrepil s pesmijo, nato pa pokleknil in jo zasnubil. Na prstanec ji je nadel diamant v obliki rože, ki ga Britney že ponosno razkazuje.

 

"Britney si močno želi, da bi se ustalila in imela še več otrok. A ker je zelo tradicionalna, ni hotela začeti družine z Jasonom, dokler je ta ne bi zasnubil. Zdaj se je to zgodilo in Britney je v sedmih nebesih," je razkril prijatelj zvezdnice. Zaljubljenca sta že začela načrtovati poroko, ki naj bi se odvila na Havajih, v najožjem družinskem krogu.

Že tretjič v zakonski jarem

Britney je bila prvič poročena z Jasonom Alexandrom, njun zakon pa je trajal le 55 ur. V drugo pa je v zakosnki jarem skočila s plesalcem Kevinom Federlinom, s katerim sta bila poročena dve leti. Ločila sta se leta 2006.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.