Magazin > VIP
23 ogledov

Britney Spears tretjič v zakon

Britney z zaročencem Jasonom. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Pop princeska Britney Spears se je pred nekaj dnevi zaročila z Jasonom Trawickom, ki je bil še pred enim mesecem njen menedžer. To bo za 29-letno zvezdnico že tretji zakon.

Jason Trawick, ki je deset let starejši od Britney, je svojo izbranko zasnubil v njuni vili v Los Angelesu, kjer je tla okrasil s svečami in rožami. Romantično vzdušje je podkrepil s pesmijo, nato pa pokleknil in jo zasnubil. Na prstanec ji je nadel diamant v obliki rože, ki ga Britney že ponosno razkazuje.

 

"Britney si močno želi, da bi se ustalila in imela še več otrok. A ker je zelo tradicionalna, ni hotela začeti družine z Jasonom, dokler je ta ne bi zasnubil. Zdaj se je to zgodilo in Britney je v sedmih nebesih," je razkril prijatelj zvezdnice. Zaljubljenca sta že začela načrtovati poroko, ki naj bi se odvila na Havajih, v najožjem družinskem krogu.

Že tretjič v zakonski jarem

Britney je bila prvič poročena z Jasonom Alexandrom, njun zakon pa je trajal le 55 ur. V drugo pa je v zakosnki jarem skočila s plesalcem Kevinom Federlinom, s katerim sta bila poročena dve leti. Ločila sta se leta 2006.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.