Britney zavrnila Trawicka

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Jason Trawick naj bi zaprosil pop princesko z "ogromnim zaročnim prstanom“, vendar se njegova snubitev ni izšla po pričakovanjih.
Oglej si celoten članek

Partner Britney Spears naj bi pevki za njen 30. rojstni dan pripravil prav posebno presenečenje – snubitev, ki pa se ni izšla ravno tako, kot je pričakoval, poroča ameriški In Touch. Tako naj bi se Jason Trawick drugega decembra spustil na kolena in jo zaprosil za roko, vendar naj bi se pop princeska "ustrašila in rekla, da potrebuje čas za razmislek", je povedal neimenovani vir blizu Britney. "Navsezadnje namerava reči da," je še povedal in njeno potezo označil za taktiko, kako držati Jasona v pričakovanju.

Medtem pa neki drugi vir zatrjuje, da je pevka rekla ne, ker noče, da bi kdorkoli mislil, da spet dela nagle odločitve, kot je to storila v svojih prejšnjih dveh zakonih. "Ne bo se spuščala v zakon brez dolgotrajnega premisleka," pojasnjuje vir.

Njen tiskovni predstavnik je sicer zanikal zgodbo o zavrnjeni snubitvi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.