Magazin > VIP
16 ogledov

Britney zavrnila Trawicka

Britney Spears, Jason Trawick Flynet
Jason Trawick naj bi zaprosil pop princesko z "ogromnim zaročnim prstanom“, vendar se njegova snubitev ni izšla po pričakovanjih.

Partner Britney Spears naj bi pevki za njen 30. rojstni dan pripravil prav posebno presenečenje – snubitev, ki pa se ni izšla ravno tako, kot je pričakoval, poroča ameriški In Touch. Tako naj bi se Jason Trawick drugega decembra spustil na kolena in jo zaprosil za roko, vendar naj bi se pop princeska "ustrašila in rekla, da potrebuje čas za razmislek", je povedal neimenovani vir blizu Britney. "Navsezadnje namerava reči da," je še povedal in njeno potezo označil za taktiko, kako držati Jasona v pričakovanju.

Medtem pa neki drugi vir zatrjuje, da je pevka rekla ne, ker noče, da bi kdorkoli mislil, da spet dela nagle odločitve, kot je to storila v svojih prejšnjih dveh zakonih. "Ne bo se spuščala v zakon brez dolgotrajnega premisleka," pojasnjuje vir.

Njen tiskovni predstavnik je sicer zanikal zgodbo o zavrnjeni snubitvi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.