Brolin je jemal heroin

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec Josh Brolin je priznal, da je jemal prepovedano drogo.
Oglej si celoten članek

V enem od zadnjih intervjujev je igralec šokiral, potem ko je priznal, da je v osemdesetih letih poskusil heroin. Priznal je, da je bil kot mlad fant razvajen, potikal pa se je s skupino prijateljev, ki so se drogirali in ropali iz avtomobilov, da so lahko kupovali drogo.

"Bilo je v Santa Barbari v osemdesetih. Bil je punk rock. Obstajali so ali otroci bogatih staršev, ki so jih zanemarjali ali pa otroci revnih staršev, ki so jih tudi zanemarjali. Vsi smo odraščali enako. Poskusil sem heroin. To zveni precej grozno, ko takole poveš. Nisem pa bil odvisen ali od njega umrl, kar je dobra stvar. Je pa umrlo 19 mojih prijateljev. Večina prijateljev, s katerimi sem odraščal, je mrtvih," je razkril.

Brolin je danes uveljavljen igralec, vendar mu ni bilo prizanešeno bližnje srečanje s policijo. Leta 2004 ga je policija po prepiru s takratno ženo Diane Lane aretirala zaradi družinskega nasilja. Štiri leta kasneje so ga aretirali zaradi prepira v lokalu, nazadnje pa se je srečal z roko pravice pred dobrim letom, ko so ga na prvi dan novega leta 2013 aretirali zaradi pijančevanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.