Magazin > VIP
54 ogledov

Brolin je jemal heroin

Josh Brolin FameFlynet
Igralec Josh Brolin je priznal, da je jemal prepovedano drogo.

V enem od zadnjih intervjujev je igralec šokiral, potem ko je priznal, da je v osemdesetih letih poskusil heroin. Priznal je, da je bil kot mlad fant razvajen, potikal pa se je s skupino prijateljev, ki so se drogirali in ropali iz avtomobilov, da so lahko kupovali drogo.

"Bilo je v Santa Barbari v osemdesetih. Bil je punk rock. Obstajali so ali otroci bogatih staršev, ki so jih zanemarjali ali pa otroci revnih staršev, ki so jih tudi zanemarjali. Vsi smo odraščali enako. Poskusil sem heroin. To zveni precej grozno, ko takole poveš. Nisem pa bil odvisen ali od njega umrl, kar je dobra stvar. Je pa umrlo 19 mojih prijateljev. Večina prijateljev, s katerimi sem odraščal, je mrtvih," je razkril.

Brolin je danes uveljavljen igralec, vendar mu ni bilo prizanešeno bližnje srečanje s policijo. Leta 2004 ga je policija po prepiru s takratno ženo Diane Lane aretirala zaradi družinskega nasilja. Štiri leta kasneje so ga aretirali zaradi prepira v lokalu, nazadnje pa se je srečal z roko pravice pred dobrim letom, ko so ga na prvi dan novega leta 2013 aretirali zaradi pijančevanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.