Bunda po meri

Foto: Žurnal24 Smaragdna bunda krajše dolžine pristoji tako visokim kot nizkim. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Letos je mraz pritisnil zelo zgodaj, zato je skrajni čas, da se pripravite na zimo oboroženi s toplo bundo. Poglejte, kaj pravijo trendi in si izberite tako po svoji meri.
Oglej si celoten članek
Primerna dolžina
Daljše bunde so tople in prijetne, vendar imajo manjšo pomanjkljivost – podajo se le visokim ženskam. Na tistih, ki niso prav visoke, tak daljši kroj ne deluje prav dobro, saj so oblečene v njih videti še manjše, noge pa krajše. Primerna dolžina bunde za žensko nižje rasti je tista, ki sega (najdlje) do stegen.

Čiščenje
Če boste bundo čistili doma, je zelo pomembno, da jo, preden jo shranite v omaro, popolnoma posušite. Za sušenje izberite prostor, kje je veliko zraka – najbolje je, da to storite na balkonu ali vrtu. In seveda – preden se lotite tega opravila, poglejte, ali je čiščenje doma sploh dovoljeno oziroma priporočljivo. Če ni, jo raje nesite v čistilnico. Strošek čiščenja bo veliko nižji kot škoda, ki jo lahko povzročite z nepravilnim ravnanjem.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.