Magazin > Lepota & telo
24 ogledov

Bunda po meri

Smaragdna bunda krajše dolžine pristoji tako visokim kot nizkim.
1/9
Žurnal24 main
Letos je mraz pritisnil zelo zgodaj, zato je skrajni čas, da se pripravite na zimo oboroženi s toplo bundo. Poglejte, kaj pravijo trendi in si izberite tako po svoji meri.
Primerna dolžina
Daljše bunde so tople in prijetne, vendar imajo manjšo pomanjkljivost – podajo se le visokim ženskam. Na tistih, ki niso prav visoke, tak daljši kroj ne deluje prav dobro, saj so oblečene v njih videti še manjše, noge pa krajše. Primerna dolžina bunde za žensko nižje rasti je tista, ki sega (najdlje) do stegen.

Čiščenje
Če boste bundo čistili doma, je zelo pomembno, da jo, preden jo shranite v omaro, popolnoma posušite. Za sušenje izberite prostor, kje je veliko zraka – najbolje je, da to storite na balkonu ali vrtu. In seveda – preden se lotite tega opravila, poglejte, ali je čiščenje doma sploh dovoljeno oziroma priporočljivo. Če ni, jo raje nesite v čistilnico. Strošek čiščenja bo veliko nižji kot škoda, ki jo lahko povzročite z nepravilnim ravnanjem.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.