Čajne mizice nenavadnih oblik

Foto: Žurnal24 Miza nenavadne oblike je lahko odlična popestritev dnevne sobe. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Trendi pri čajnih mizicah narekujejo nenavadne oblike, k sreči pa so te vseeno obdržale svojo funkcionalnost. Nanjo postavite vse, kar želite imeti pri roki.
Oglej si celoten članek

Izbira idealne mizice za vašo dnevno sobo od vas ne zahteva znanja strokovnjakov, saj vprašanje, kam postaviti mizico, ponuja preprost odgovor. Svojo funkcijo mizica najbolje opravlja pred sedežno garnituro ali naslonjačem. Edina stvar, na katero bodite pozorni pri njeni izbiri, je višina. Mizica naj ne bo višja od sedežne garniture, saj bi vam tako zastirala pogled, ko bi se nanjo udobno zleknili. Poleg tega so z mizice, ki je v višini sedežne garniture, lažje dostopni prigrizki in kozarci s pijačo.

Ob poplavi oblikovalskega pohištva se je težko odločiti, kakšno mizico izbrati. Izhodišče naj bo pohištvo, ki je že v vaši dnevni sobi. Imate v dnevni sobi nevtralno pohištvo? Poživite ga z izbiro mizice s potiskom ali v živahni barvi. Če pa sta vaše pohištvo in sedežna garnitura skrbno izbrana in sama po sebi ne potrebujeta dodatkov, naj bo izbira mizice natančnejša. Izberite mizico z enostavnimi, čistimi linijami, morda prozorno, stekleno ali iz akrila. Od kar je v uporabi nova vrsta "float" stekla, ki se ga lahko poljubno oblikujejo, so možnosti oblik neštete. In zakaj ne bi izbrali čisto steklene mizice v nenavadni obliki?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.