Magazin
77 ogledov

Čajne mizice nenavadnih oblik

Miza nenavadne oblike je lahko odlična popestritev dnevne sobe.
1/15
Žurnal24 main
Trendi pri čajnih mizicah narekujejo nenavadne oblike, k sreči pa so te vseeno obdržale svojo funkcionalnost. Nanjo postavite vse, kar želite imeti pri roki.

Izbira idealne mizice za vašo dnevno sobo od vas ne zahteva znanja strokovnjakov, saj vprašanje, kam postaviti mizico, ponuja preprost odgovor. Svojo funkcijo mizica najbolje opravlja pred sedežno garnituro ali naslonjačem. Edina stvar, na katero bodite pozorni pri njeni izbiri, je višina. Mizica naj ne bo višja od sedežne garniture, saj bi vam tako zastirala pogled, ko bi se nanjo udobno zleknili. Poleg tega so z mizice, ki je v višini sedežne garniture, lažje dostopni prigrizki in kozarci s pijačo.

Ob poplavi oblikovalskega pohištva se je težko odločiti, kakšno mizico izbrati. Izhodišče naj bo pohištvo, ki je že v vaši dnevni sobi. Imate v dnevni sobi nevtralno pohištvo? Poživite ga z izbiro mizice s potiskom ali v živahni barvi. Če pa sta vaše pohištvo in sedežna garnitura skrbno izbrana in sama po sebi ne potrebujeta dodatkov, naj bo izbira mizice natančnejša. Izberite mizico z enostavnimi, čistimi linijami, morda prozorno, stekleno ali iz akrila. Od kar je v uporabi nova vrsta "float" stekla, ki se ga lahko poljubno oblikujejo, so možnosti oblik neštete. In zakaj ne bi izbrali čisto steklene mizice v nenavadni obliki?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.