Čaka vas Baileyjev čistokrvni tehno

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
Še dober dan vas loči do druge v seriji nočnih druženj, ustvarjenih za zadovoljitev najbolj izbirčnih ljubiteljev čistokrvnega tehna. F***in Techno vas jutri, na predpraznični četrtek, vabi v F Club, kjer se bo s triurno selekcijo trdih basov predstavil Marco Bailey.
Oglej si celoten članek

Triurna selekcija trdih basov in močnih elektronskih udarcev Marca Baileyja bo zakrivila še eno druženje v seriji dogodkov F***in Techno. Bailey sodi med najžlahtnejša imena svetovne tehno scene. Prekaljeni belgijski žurer, ki v glasbi stavi na pozitivni nered in daje dobri veselici vedno prednost pred spanjem, je v tehnu našel klic potem, ko so ga poškodbe oddaljile od tekmovalnega motokrosa.

Morda je za ljubitelje tehna tako še bolje, saj z Baileyem lahko preplešejo marsikatero noč na uradnih tehnofestivalih po svetu, obenem pa gospod za svoje oboževalce skrbi tudi s tedenskim radijskim šovom MB Elektronik Force, ki je v obliki podcasta na voljo tudi v iTunesih.

Tivolsko podzemlje bosta ob Marcu stresla še didžej in producent LxS ter domači fotr težke mašinerije DJ Psiho.

Vstopnina v predprodaji znaša 11 evrov, na dan dogodka pa vas bo stala 15 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.