Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Čaka vas Baileyjev čistokrvni tehno

Marco Bailey Arhiv organizatorja
Še dober dan vas loči do druge v seriji nočnih druženj, ustvarjenih za zadovoljitev najbolj izbirčnih ljubiteljev čistokrvnega tehna. F***in Techno vas jutri, na predpraznični četrtek, vabi v F Club, kjer se bo s triurno selekcijo trdih basov predstavil Marco Bailey.

Triurna selekcija trdih basov in močnih elektronskih udarcev Marca Baileyja bo zakrivila še eno druženje v seriji dogodkov F***in Techno. Bailey sodi med najžlahtnejša imena svetovne tehno scene. Prekaljeni belgijski žurer, ki v glasbi stavi na pozitivni nered in daje dobri veselici vedno prednost pred spanjem, je v tehnu našel klic potem, ko so ga poškodbe oddaljile od tekmovalnega motokrosa.

Morda je za ljubitelje tehna tako še bolje, saj z Baileyem lahko preplešejo marsikatero noč na uradnih tehnofestivalih po svetu, obenem pa gospod za svoje oboževalce skrbi tudi s tedenskim radijskim šovom MB Elektronik Force, ki je v obliki podcasta na voljo tudi v iTunesih.

Tivolsko podzemlje bosta ob Marcu stresla še didžej in producent LxS ter domači fotr težke mašinerije DJ Psiho.

Vstopnina v predprodaji znaša 11 evrov, na dan dogodka pa vas bo stala 15 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.