Cameron bo raziskoval oceane Pandore

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
James Cameron, ki je že naznanil, da bo Avatar dobil nadaljevanje, je razkril, da bo v drugi del vključil oceane Pandore.
Oglej si celoten članek

Cameron se že pripravlja na snemanje Avatarja 2, ki bo po njegovih besedah vključeval neskončne in čarobne oceane Pandore.

 

Igralci pa se v morja ne bodo spustili s potapljanjem, temveč bodo znali dihati in živeti pod vodo. "Zelo si želim ujeti like pod vodo. To ne bo isto kot potapljanje, ampak bomo ubrali povsem drugačno pot," je pojasnil Cameron in dodal, da več ne želi izdati.

 

Voda je njegova strast

55-letni režiser se je za "vodno" različico nadaljevanja odločil zato, ker sam naravnost obožuje potapljanje in vse, kar je povezano z vodo. "Zelo rad raziskujem pod vodo, ampak znam ločiti delo od zasebnega življenja. Zato vem, da bo snemanje pod vodo manj zabavno, kot uživanje v vodi, ko sem sam."

 

Cameronove misli pa trenutno niso le pri Avatarju 2, temveč tudi pri novem znanstveno-fantastičnem trilerju Battle Angel, ki bo v kinematografe prišel čez tri leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.