Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Cameron bo raziskoval oceane Pandore

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
James Cameron, ki je že naznanil, da bo Avatar dobil nadaljevanje, je razkril, da bo v drugi del vključil oceane Pandore.

Cameron se že pripravlja na snemanje Avatarja 2, ki bo po njegovih besedah vključeval neskončne in čarobne oceane Pandore.

 

Igralci pa se v morja ne bodo spustili s potapljanjem, temveč bodo znali dihati in živeti pod vodo. "Zelo si želim ujeti like pod vodo. To ne bo isto kot potapljanje, ampak bomo ubrali povsem drugačno pot," je pojasnil Cameron in dodal, da več ne želi izdati.

 

Voda je njegova strast

55-letni režiser se je za "vodno" različico nadaljevanja odločil zato, ker sam naravnost obožuje potapljanje in vse, kar je povezano z vodo. "Zelo rad raziskujem pod vodo, ampak znam ločiti delo od zasebnega življenja. Zato vem, da bo snemanje pod vodo manj zabavno, kot uživanje v vodi, ko sem sam."

 

Cameronove misli pa trenutno niso le pri Avatarju 2, temveč tudi pri novem znanstveno-fantastičnem trilerju Battle Angel, ki bo v kinematografe prišel čez tri leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.