Cameron pojasnil kontroverzni konec Titanica

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ste se tudi vi ob ogledu Titanika spraševali, zakaj je moral Jack umreti v ledeni vodi, medtem ko je bil poleg Rose na plavajočih vratih vsekakor prostor vsaj še za enega?
Oglej si celoten članek

Oboževalci filmske uspešnice Titanik, ki je nastal pod režijsko taktirko režiserja Jamesa Camerona, so se leta in leta spraševali, zakaj je moral Jack (Leonardo DiCaprio) žrtvovati svoje življenje v ledeni vodi, medtem ko Rose (Kate Winslet) pričaka pomoč na plavajočih vratih, na katerih je bilo vsekakor več kot dovolj prostora tudi zanj. No, po 15 letih številnih razprav o, po mnenju mnogih, nesmiselnem koncu filmskega hita, se je Cameron končno odločil spregovoriti o zadevi v nedavnem intervjuju z IGN. Slavni filmar je pojasnil, da v tem prizoru ni šlo za vprašanje prostora, temveč plovnosti. Vrata naj namreč ne bi prenesla še ene osebe, zato se je zaljubljeni Jack odločil, da bo omogočil preživetje svoji ljubezni. V nasprotnem primeru bi namreč oba končala svoje življenje v Atlantskem oceanu, je še pojasnil.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:21 13. September 2012.

    Mislim, to pa je novica. Ko sem prebral naslov sem mislil, da bo pojasnil, zakaj je scenarij napisan tako, da …

  • MK
    15:17 13. September 2012.

    če ste pozorni je poleg Jacka plavalo veliko drugih ostankov, namesto solza in poslavljanja bi lahko odplaval do drugega ostanka …

  • 14:21 13. September 2012.

    V tem odgovoru je samo del resnice. Scenarij je zasnovan na izpovedi resniče osebe, ki se v filmu tudi pojavi, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.