Cameronova družina prosi za milost

Foto: Žurnal24 Cameronova družina si prizadeva zmanjšati zaporno kazen. (Foto: EPA)
Kirk Douglas sodnika, ki bo naslednji teden vnuku slavnega igralca izrekel kazen zaradi preprodaje drog, prosi za milost.
Oglej si celoten članek

Cameronu Douglasu, ki je trenutno v zaporu zaradi posedovanja heroina in preprodaje metamfetamina, grozi do enajst let zaporne kazni. Njegov slavni ded Kirk, oče Michael in mačeha Catherine Zeta-Jones so sodniku napisali pismo, v katerem ga prosijo, naj bo do Camerona prizanesljiv.

"Prepričan sem, da bi bil Cameron izvrsten igralec in človek, ki bi skrbel za druge. Upam, da ga bom še kdaj videl, preden umrem. Zelo rad imam Camerona," je v pismu zapisal 93-letni Kirk. Družina je še zapisala, da je Cameron zasvojen z drogami in da potrebuje rehabilitacijo, ne pa kazni. Cameronovi odvetniki zahtevajo, da mu kazen z enajst let zmanjšajo na 47 mesecev.

31-letni Cameron je med letoma 2006 in 2009 v New York s hitro pošto dostavil velike količine metamfetaminov, znanih kot crystal meth. Cameronov oče Michael Douglas je lani marca dejal, da je njegov sin, ki se mu je rodil v zakonu s prvo ženo Diandro Luker, "težaven poba", ki "pozna svoje demone".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.