Magazin > VIP
22 ogledov

Cameronova družina prosi za milost

Cameronova družina si prizadeva zmanjšati zaporno kazen. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Kirk Douglas sodnika, ki bo naslednji teden vnuku slavnega igralca izrekel kazen zaradi preprodaje drog, prosi za milost.

Cameronu Douglasu, ki je trenutno v zaporu zaradi posedovanja heroina in preprodaje metamfetamina, grozi do enajst let zaporne kazni. Njegov slavni ded Kirk, oče Michael in mačeha Catherine Zeta-Jones so sodniku napisali pismo, v katerem ga prosijo, naj bo do Camerona prizanesljiv.

"Prepričan sem, da bi bil Cameron izvrsten igralec in človek, ki bi skrbel za druge. Upam, da ga bom še kdaj videl, preden umrem. Zelo rad imam Camerona," je v pismu zapisal 93-letni Kirk. Družina je še zapisala, da je Cameron zasvojen z drogami in da potrebuje rehabilitacijo, ne pa kazni. Cameronovi odvetniki zahtevajo, da mu kazen z enajst let zmanjšajo na 47 mesecev.

31-letni Cameron je med letoma 2006 in 2009 v New York s hitro pošto dostavil velike količine metamfetaminov, znanih kot crystal meth. Cameronov oče Michael Douglas je lani marca dejal, da je njegov sin, ki se mu je rodil v zakonu s prvo ženo Diandro Luker, "težaven poba", ki "pozna svoje demone".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.