Camilla tolaži prevarano ženo

Foto: Žurnal24 Camilla
Soproga britanskega prestolonaslednika Camilla je potolažila Lizzie Cundy, prevarano ženo nekdanjega nogometaša Jasona Cundyja.
Oglej si celoten članek

Camilla naj bi 42-letno televizijsko voditeljico Lizzie Cundy spoznala na nekem dogodku in jo potolažila zaradi številnih skokov čez plot njenega soproga, nekdanjega nogometaša Jasona Cundyja.

„Bila sem presenečena, ker je sploh vedela kdo sem. Pristopila je k meni in mi povedala, da je brala o meni ter da ji je žal zaradi vsega, kar se mi je zgodilo. Pogovarjali sva se tudi o tem, kako takšne stvari vplivajo na zdravje žensk in zaupala mi je svojo izkušnjo,“ je povedala Lizzie.

42-letnica je še razkrila, da ji je pogovor s Camillo „pomagal razjasniti določene stvari v zvezi z njenim soprogom". „Zdelo se mi je, da me dobro pozna. Povedala mi je tudi, kako je njo prizadela ločitev in da nisem sama,“ je še dodala Lizzie.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.