Magazin > VIP
25 ogledov

Camilla tolaži prevarano ženo

Camilla Žurnal24 main
Soproga britanskega prestolonaslednika Camilla je potolažila Lizzie Cundy, prevarano ženo nekdanjega nogometaša Jasona Cundyja.

Camilla naj bi 42-letno televizijsko voditeljico Lizzie Cundy spoznala na nekem dogodku in jo potolažila zaradi številnih skokov čez plot njenega soproga, nekdanjega nogometaša Jasona Cundyja.

„Bila sem presenečena, ker je sploh vedela kdo sem. Pristopila je k meni in mi povedala, da je brala o meni ter da ji je žal zaradi vsega, kar se mi je zgodilo. Pogovarjali sva se tudi o tem, kako takšne stvari vplivajo na zdravje žensk in zaupala mi je svojo izkušnjo,“ je povedala Lizzie.

42-letnica je še razkrila, da ji je pogovor s Camillo „pomagal razjasniti določene stvari v zvezi z njenim soprogom". „Zdelo se mi je, da me dobro pozna. Povedala mi je tudi, kako je njo prizadela ločitev in da nisem sama,“ je še dodala Lizzie.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.