Magazin > VIP
2 ogledov

Camilla tolaži prevarano ženo

Camilla Žurnal24 main
Soproga britanskega prestolonaslednika Camilla je potolažila Lizzie Cundy, prevarano ženo nekdanjega nogometaša Jasona Cundyja.

Camilla naj bi 42-letno televizijsko voditeljico Lizzie Cundy spoznala na nekem dogodku in jo potolažila zaradi številnih skokov čez plot njenega soproga, nekdanjega nogometaša Jasona Cundyja .

„Bila sem presenečena, ker je sploh vedela kdo sem. Pristopila je k meni in mi povedala, da je brala o meni ter da ji je žal zaradi vsega, kar se mi je zgodilo. Pogovarjali sva se tudi o tem, kako takšne stvari vplivajo na zdravje žensk in zaupala mi je svojo izkušnjo,“ je povedala Lizzie.

42-letnica je še razkrila, da ji je pogovor s Camillo „pomagal razjasniti določene stvari v zvezi z njenim soprogom" . „Zdelo se mi je, da me dobro pozna. Povedala mi je tudi, kako je njo prizadela ločitev in da nisem sama,“ je še dodala Lizzie.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.