Candacein dolgoletni boj z bulimijo

Foto: Žurnal24 Candace zdaj svojo težo vzdržuje s pravilno prehrano in telovadbo. (Foto: YouTub
Candace Cameron, bolj znana kot najstarejša hči DJ Tanner iz nanizanke Polna hiša, je priznala, da se je dolga leta borila z bulimijo.
Oglej si celoten članek

34-letna igralka in producentka je spregovorila o svojem dolgoletnem boju z zahrbtno boleznijo in priznala, da se je vse začelo po koncu snemanja serije leta 1995, ko je bila stara le 19 let.

"Ni šlo za izgubljanje teže. Šlo je za čustva. Vse se je začelo, ko smo nehali snemati Polno hišo, z možem pa sva se preselila v Kanado, kjer sem se morala prilagoditi novemu življenju," je za The Insider povedala igralka, ki so se ji v zakonu s hokejistom Valerijem Bureom rodili trije otroci, 12-letna Natasha, 10-letni Lev in osemletni Maks.

Igralka je še priznala, da je bulimija popolnoma prevzela nadzor nad njenim življenjem, iz začaranega kroga pa se je menda komaj rešila. O svojem boju z bulimijo je napisala tudi knjigo, ki bo izšla januarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.