Magazin > VIP
8 ogledov

Candacein dolgoletni boj z bulimijo

Candace zdaj svojo težo vzdržuje s pravilno prehrano in telovadbo. (Foto: YouTub Žurnal24 main
Candace Cameron, bolj znana kot najstarejša hči DJ Tanner iz nanizanke Polna hiša, je priznala, da se je dolga leta borila z bulimijo.

34-letna igralka in producentka je spregovorila o svojem dolgoletnem boju z zahrbtno boleznijo in priznala, da se je vse začelo po koncu snemanja serije leta 1995, ko je bila stara le 19 let.

"Ni šlo za izgubljanje teže. Šlo je za čustva. Vse se je začelo, ko smo nehali snemati Polno hišo, z možem pa sva se preselila v Kanado, kjer sem se morala prilagoditi novemu življenju," je za The Insider povedala igralka, ki so se ji v zakonu s hokejistom Valerijem Bureom rodili trije otroci, 12-letna Natasha, 10-letni Lev in osemletni Maks.

Igralka je še priznala, da je bulimija popolnoma prevzela nadzor nad njenim življenjem, iz začaranega kroga pa se je menda komaj rešila. O svojem boju z bulimijo je napisala tudi knjigo, ki bo izšla januarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.