Carmen iz Sanjskega moškega ob tem svetovno znanem milijarderju

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Roman Abramovič, ruski milijarder in lastnik nogometnega kluba Chelsea, se je pred leti mudil v Mariboru.
Oglej si celoten članek

Carmen Osovnikar je bila nekoč solatnica restavracije Novi svet v Mariboru, ki jo je vodila z možem Nikijem Polnerjem

Leta 2009 jih je obiskal celo ruski milijarder Roman Abramovič. "Leta 2009 je bila tekma med Rusijo in Slovenijo. Tistega dne smo imeli neverjetno gnečo v restavraciji. Bilo je polno Rusov in tudi Abramovič se je napovedal. Je zelo preprost človek. Vprašali smo ga, ali želi ločeno sobo zase in svojo druščino, a je odklonil. Gostje so bili veseli, da so ga videli, z nami pa je posnel celo fotografijo.“

Abramovič se je pri Carmen očitno zelo dobro počutil. Vprašal je, ali bi si lahko kar v restavraciji ogledal tekmo, ker pa so imeli polne roke dela, v tako kratkem času niso mogli priskrbeti televizorja. "Jedel ni nič, le pil. Zamujal je. Njegovi prijatelji so bili že tukaj, on pa je prispel pozneje z zasebnim letalom. Počastili smo ga. To se spodobi, če k tebi pride taka zvezda,“ se tistega večera in velike časti, da jih je obiskal milijarder, spominja tekmovalka šova Sanjski moški.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 22:26 31. Maj 2021.

    Tako kot goba iz parlamenta, ko se je prislinil na sliko k Heidi Klum, pa je bil proglašen za njenega …

  • 14:35 31. Maj 2021.

    In kaj zdaj če se je slikala z enim tajkunom. Že na frisu se mu vidi da je vsega naveličan, …

  • 12:59 31. Maj 2021.

    No kakšno pogostitev ste naredili vemo., ko smo prišli iz kombija pred lokal. Za slikanje pa ste malodane bila na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.