Čas je za impro noir

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
Impro liga, vseslovensko prvenstvo v gledališki improvizaciji, bo ob 20. uri v SiTi Teatru BTC premierno izvedla improvizacijsko predstavo Čas za noir. Gre za gledališko-improvizacijsko predelavo klasičnega filmskega žanra – filma noir.
Oglej si celoten članek

Improligaši se bodo tokrat lotili legendarnega hollywoodskega žanra - filma noir. Temne sence, soparno ozračje, ljubezenski zapleti, cigaretni dim in umor v improvizirani obliki po predlogih gledalcev. Šestčlanska igralska zasedba in mini improvizacijski orkester bosta v črnobeli tehniki skušala razkriti morilca in vse zapletene povezave, ki bodo pri tem nastale. A detektivu bo delo ves čas oteževala posebna gostja, femme fatale večera - igralka Katarina Čas.

Impro liga je vseslovensko prvenstvo v gledališki improvizaciji, ki bo v jeseni 2011 začelo z že svojo 18. sezono. V njej se več kot 120 improvizatorjev z različnih koncev Slovenije združuje v ekipe, ki se nato merijo za naslov prvaka v športnem gledališču.

Za vstopnico boste odšteli od šest do devet evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.