Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Čas je za impro noir

Čas za noir Arhiv organizatorja
Impro liga, vseslovensko prvenstvo v gledališki improvizaciji, bo ob 20. uri v SiTi Teatru BTC premierno izvedla improvizacijsko predstavo Čas za noir. Gre za gledališko-improvizacijsko predelavo klasičnega filmskega žanra – filma noir.

Improligaši se bodo tokrat lotili legendarnega hollywoodskega žanra - filma noir. Temne sence, soparno ozračje, ljubezenski zapleti, cigaretni dim in umor v improvizirani obliki po predlogih gledalcev. Šestčlanska igralska zasedba in mini improvizacijski orkester bosta v črnobeli tehniki skušala razkriti morilca in vse zapletene povezave, ki bodo pri tem nastale. A detektivu bo delo ves čas oteževala posebna gostja, femme fatale večera - igralka Katarina Čas.

Impro liga je vseslovensko prvenstvo v gledališki improvizaciji, ki bo v jeseni 2011 začelo z že svojo 18. sezono. V njej se več kot 120 improvizatorjev z različnih koncev Slovenije združuje v ekipe, ki se nato merijo za naslov prvaka v športnem gledališču.

Za vstopnico boste odšteli od šest do devet evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.