Cate se boji za moža

Foto: Fame Flynet
Foto: Fame Flynet
Igralka Cate Blanchett se boji, da bi njen mož mlad umrl.
Oglej si celoten članek

Cate Blanchett je povedala, da je očeta izgubila, ko je bila še otrok. Očetova prezgodnja smrt jo je zaznamovala za vse življenje, pravi Avstralka, ki se boji, da bi tudi njen mož prehitro umrl.

"Spominjam se, da sem očeta videla ležati v postelji. Stara sem bila 18 mesecev. Pozneje sem izvedela, da je ta spomin povezan z njegovim okrevanjem po prvem srčnem napadu. Star je bil 32 let. Zaradi srčne kapi je umrl osem let pozneje. Posledic njegove smrti sem se začela zavedati šele pozneje, ko je moj mož praznoval 40. rojstni dan. Na njegovi zabavi sem bila presrečna. Kot da bi z mene padel ogromen tovor," je razložila 44-letnica, ki ima z možem Andrewjem Uptonom tri sinove.

Cate priznava, da je pesimistične narave. To je spoznala, ko je leta 2005 dobila oskarja in pomislila, da gre z njeno kariero zdaj lahko le še navzdol. Pa na srečo ni bilo tako ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.