Magazin > VIP
49 ogledov

Cate se boji za moža

Cate Blanchett Fame Flynet
Igralka Cate Blanchett se boji, da bi njen mož mlad umrl.

Cate Blanchett je povedala, da je očeta izgubila, ko je bila še otrok. Očetova prezgodnja smrt jo je zaznamovala za vse življenje, pravi Avstralka, ki se boji, da bi tudi njen mož prehitro umrl.

"Spominjam se, da sem očeta videla ležati v postelji. Stara sem bila 18 mesecev. Pozneje sem izvedela, da je ta spomin povezan z njegovim okrevanjem po prvem srčnem napadu. Star je bil 32 let. Zaradi srčne kapi je umrl osem let pozneje. Posledic njegove smrti sem se začela zavedati šele pozneje, ko je moj mož praznoval 40. rojstni dan. Na njegovi zabavi sem bila presrečna. Kot da bi z mene padel ogromen tovor," je razložila 44-letnica, ki ima z možem Andrewjem Uptonom tri sinove.

Cate priznava, da je pesimistične narave. To je spoznala, ko je leta 2005 dobila oskarja in pomislila, da gre z njeno kariero zdaj lahko le še navzdol. Pa na srečo ni bilo tako ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.