Catherine besna na zdravnike

Foto: Žurnal24 Catherine Zeta-Jones in Michael Douglas
Soproga za rakom obolelega Michaela Douglasa je jezna na zdravnike, ker bolezni niso odkrili že prej.
Oglej si celoten članek

Oskarjevec Michael Douglas je izjavil, da je zaradi neprekinjenih bolečin v grlu in ušesu več mesecev hodil od zdravnika do zdravnika. Ti pa so šele avgusta odkrili, da si zvezdnik bolečin ne domišlja, ampak da ima raka. In to že v četrtem stadiju.

Jeza Douglasove soproge Catherine Zeta-Jones je zato razumljiva. "Besna sem, da tumorja niso odkrili prej. Preizkusil je vse možnosti, a niso našli ničesar," je povedala igralka, ki je z Douglasom poročena že 10 let.

Večja od besa sta le še igralkin strah in žalost, da je moža doletela takšna usoda. "Vem, da bi morala biti močnejša, a tega nočem gledati. Najtežje je gledati njegovo utrujenost. Michael prej nikoli ni bil brez energije," je povedala temnolaska in dodala: "Novica naju ni pretirano šokirala. Oba sva vedela, da je nekaj narobe."

Douglas pa je zelo optimističen. Pravi, da je verjetnost, da bo bolezen premagal, 80-odstotna. "Na rak gledam kot na ozdravljivo bolezen. To je boj. Premagal ga bom."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.