Magazin > VIP
16 ogledov

Catherine besna na zdravnike

Catherine Zeta-Jones in Michael Douglas Žurnal24 main
Soproga za rakom obolelega Michaela Douglasa je jezna na zdravnike, ker bolezni niso odkrili že prej.

Oskarjevec Michael Douglas je izjavil, da je zaradi neprekinjenih bolečin v grlu in ušesu več mesecev hodil od zdravnika do zdravnika. Ti pa so šele avgusta odkrili, da si zvezdnik bolečin ne domišlja, ampak da ima raka. In to že v četrtem stadiju.

Jeza Douglasove soproge Catherine Zeta-Jones je zato razumljiva. "Besna sem, da tumorja niso odkrili prej. Preizkusil je vse možnosti, a niso našli ničesar," je povedala igralka, ki je z Douglasom poročena že 10 let.

Večja od besa sta le še igralkin strah in žalost, da je moža doletela takšna usoda. "Vem, da bi morala biti močnejša, a tega nočem gledati. Najtežje je gledati njegovo utrujenost. Michael prej nikoli ni bil brez energije," je povedala temnolaska in dodala: "Novica naju ni pretirano šokirala. Oba sva vedela, da je nekaj narobe."

Douglas pa je zelo optimističen. Pravi, da je verjetnost, da bo bolezen premagal, 80-odstotna. "Na rak gledam kot na ozdravljivo bolezen. To je boj. Premagal ga bom."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.