Catherine se depresije ne sramuje

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Igralka Catherine Zeta Jones je kljub hudi obliki bolezni pozitivna, moč pa ji daje tudi njen soprog.
Oglej si celoten članek

Odkar so igralki Catherine Zeta-Jones diagnosticirali bipolarno motnjo, lepotica trdi, da se je s svojim možem Michaelom Douglasom še bolj zbližala. Bolezen, ki ji nekateri enostavneje rečejo huda depresija, so pri igralki odkrili pred kratkim. Depresija se kaže zelo različno – razpoloženje se spreminja iz jeze v smeh, jok in žalost.

Medtem ko so vsi mislili, da bo njen mož, ki se je do pred kratkim boril z rakom na grlu, s tem težko sprijaznil, je igralka sedaj povedala, da je bilo ravno nasprotno: "Po njegovi bolezni sem težko sprejela še svojo, vendar sem o njej takoj spregovorila. Počutila sem se bolje, po vsem tem pa me nihče ni nič več spraševal. Michael se je posvetil meni, jaz njemu. Znova sva se zaljubila," je povedala 43-letnica, ki ima z igralcem dva otroka, devetletno Carys in dvanajstletnega Dylana.

Da je lažje prenašala bolezen in bila boljšega razpoloženja, je našla veselje v več stvareh. Izogibala pa se je internetu in različnim člankom. "Če greste na internet, se boste predčasno pokopali. Sama sem brala samo slabe vesti in jokala. Bila sem neznosna, dokler nisem rekla, da je dovolj. Spustila sem se z vajeti in končno začela živeti. Sem psihični bolnik, tega se ne sramujem," je še razkrila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.