Magazin > VIP
27 ogledov

Catherine se depresije ne sramuje

Catherine Zeta-Jones 2009 Žurnal24 main
Igralka Catherine Zeta Jones je kljub hudi obliki bolezni pozitivna, moč pa ji daje tudi njen soprog.

Odkar so igralki Catherine Zeta-Jones diagnosticirali bipolarno motnjo, lepotica trdi, da se je s svojim možem Michaelom Douglasom še bolj zbližala. Bolezen, ki ji nekateri enostavneje rečejo huda depresija, so pri igralki odkrili pred kratkim. Depresija se kaže zelo različno – razpoloženje se spreminja iz jeze v smeh, jok in žalost.

Medtem ko so vsi mislili, da bo njen mož, ki se je do pred kratkim boril z rakom na grlu, s tem težko sprijaznil, je igralka sedaj povedala, da je bilo ravno nasprotno: "Po njegovi bolezni sem težko sprejela še svojo, vendar sem o njej takoj spregovorila. Počutila sem se bolje, po vsem tem pa me nihče ni nič več spraševal. Michael se je posvetil meni, jaz njemu. Znova sva se zaljubila," je povedala 43-letnica, ki ima z igralcem dva otroka, devetletno Carys in dvanajstletnega Dylana.

Da je lažje prenašala bolezen in bila boljšega razpoloženja, je našla veselje v več stvareh. Izogibala pa se je internetu in različnim člankom. "Če greste na internet, se boste predčasno pokopali. Sama sem brala samo slabe vesti in jokala. Bila sem neznosna, dokler nisem rekla, da je dovolj. Spustila sem se z vajeti in končno začela živeti. Sem psihični bolnik, tega se ne sramujem," je še razkrila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.