Catherine ujela Douglasa v svojih hlačkah

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Lepa Catherine Zeta Jones je nekega dne zalotila svojega 67-letnega soproga, Michaela Douglasa, ko si je oblačil njeno spodnje perilo.
Oglej si celoten članek

"Vstopila sem v spalnico in ujela Michaela, kako si nadeva moj nakit in spodnje perilo. Zasmejala sem se in rekla: Michael, dragi, snemi moje stvari. Prosim, sleci moje hlačke," je razkrila Catherine Zeta-Jones. Prizor, ki bi sicer marsikatero ženo spravil ob živce, pa je lepa igralka mirno prenesla iz razloga, da je to zgolj del priprav Michaela Douglasa na njegovo novo vlogo slavnega pianista in zabavljača Liberaceja. Tako da brez skrbi, ne gre za novi fetiš slavnega igralca!

Gre za biografski film z naslovom Behind The Candelabra, ki bo govoril zgodbo o Liberaceju, s poudarkom na njegovem skrivnem homoseksualnem življenu. Njegovega varnostnika in ljubimca Scotta Thorsona bo v filmu upodobil Matt Damon.

Wladziu Valentino Liberace, znan kot Liberace, je umrl pred 25 leti v starosti 67 let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.