Magazin > VIP
15 ogledov

Catherine ujela Douglasa v svojih hlačkah

Michael Douglas & Catherine Zeta Jones Žurnal24 main
Lepa Catherine Zeta Jones je nekega dne zalotila svojega 67-letnega soproga, Michaela Douglasa, ko si je oblačil njeno spodnje perilo.

"Vstopila sem v spalnico in ujela Michaela, kako si nadeva moj nakit in spodnje perilo. Zasmejala sem se in rekla: Michael, dragi, snemi moje stvari. Prosim, sleci moje hlačke," je razkrila Catherine Zeta-Jones. Prizor, ki bi sicer marsikatero ženo spravil ob živce, pa je lepa igralka mirno prenesla iz razloga, da je to zgolj del priprav Michaela Douglasa na njegovo novo vlogo slavnega pianista in zabavljača Liberaceja. Tako da brez skrbi, ne gre za novi fetiš slavnega igralca!

Gre za biografski film z naslovom Behind The Candelabra, ki bo govoril zgodbo o Liberaceju, s poudarkom na njegovem skrivnem homoseksualnem življenu. Njegovega varnostnika in ljubimca Scotta Thorsona bo v filmu upodobil Matt Damon.

Wladziu Valentino Liberace, znan kot Liberace, je umrl pred 25 leti v starosti 67 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.